Pata Negra ham van het Spaanse Iberico varken
met meloen en maïsbrood toast € 17.50

Bouillabaisse a la “JanZen” rijkelijk gevulde vissoep € 14.50

Steak tartaar met het mes gesneden met gepocheerd
hennenei en garnituur € 14.50

Creuses Normandie ½ dozijn met limoen
en frambozen azijn met sjalotjes  € 17.50

Zalm huis gerookt op een salade
met bieslook en crème fraîche € 14.50

Carpaccio met notensla geschaafde Pecorinno kaas
zonnebloempitten en balsamico dressing € 14.50

Kalfslever reepjes met spek uien en zwammen
op een salade met groene kruidendressing € 14.50

Confit de canard krokant gebakken
op een salade met frambozen dressing € 14.50

 

Al deze gerechten met maïsbrood poldervolkoren boter en vierge olijfolie

 Ciabatta met gezond-carpaccio-zalm-beenham Of filet € 8.50