VOOR GERECHTEN

Procureur van het bio Beemster varken langzaam gegaard van de BBQ
met rode kool salade, gekarameliseerde peer,
krokant gebakken bloedworst en mayonaise met bladpeterselie

Wilde bosduif sous-vide gegaard met gepofte rode biet,
knolselderij puree, chips van schorseneren en rode port Bourbon vanille saus

Steak tartaar met gepocheerd scharrelei, augurk, sjalot,
peterselie, kappertjes en een mayonaise van aceto balsamico

Zalm huis gerookt met gepofte gele en paarse oerwortel,
venkel crème, gebakken pijl inktvis en Japanse wasabi mayonaise

Creuses de Normandie, ½ dozijn met limoen en frambozenazijn met sjalotjes +3.5

Rilette van gestoomde makreel met geschroeide bleu fin tonijn,
yoghurt hangop met komkommer en dille dressing

Wild Bouillon gevuld met fazant, wortel,
courgette, juliënne van prei, royaal en een scheutje madera

Taglinieri pasta “al dente” gekookt met scheermessen, vongoles,
knoflook, bosui, peterselie, beurre blanc en geschaafde Grana Padano

Rode biet salade met rucola, gehakte walnoten, pecannoten, zonnebloem pitten,
zonnebloempitten, krokant gebakken verse knoflook, dille, appel en dressing van oude aceto balsamico

 

HOOFD GERECHTEN

Hollandse hazenrugfilet met hazenpeper, rode kool,
aardappelpuree, gieser wildeman en rode wijnsaus met kaneel

Kalfsstaartstuk rosé gebraden met paddenstoelen roomsaus in combinatie
met kalfsniertjes in maderasaus met stamppot van boerenkool

Fazantenborst rosé gebraden op het karkas met in witte wijn
gekookte zuurkool uit het vat,vierge olijfolie puree en morieljesaus

Rundersukade langzaam in de rode wijn gegaard met stamppot
van wortel ui en pastinaak in rode wijnsaus met een vleugje kruidnagel

Catch of the day de dagelijkse verse vis aanvoer met
bijpassende groenten garnituur en een passende saus van de chef

Reuze gamba’s gebakken met tomaat, bosui, knoflook,
peterselie, kurkuma, zwarte rijst en beurre-blanc saus +7.5

Italiaanse burrata kaas licht verwarmd
met tomatenrisotto en een verse tomatensaus met basilicum

DESSERT

Crème brûlée van tonkabonen en kardamon met ananas roomijs

Tiramisu het klassieke Italiaanse koffie dessert met kaneel roomijs

Tartatin van stoofperen met vanille hangop en salted karamelijs

Wafel a la minute gebakken met warme kersen,
vanille roomijs en slagroom

Sorbet en boerenroomijs gecombineerd in diverse smaken
met seizoen vers fruit en vruchtencoulis

Grand dessert een combinatie van 5
zoete lekkernijen met verse vruchten +5.00

sorbetijs en een passende saus

Kaas: 3 regionale kazen met kletsenbrood en appelstroop

Kaas: 6 keuzes van regionale en buitenlandse kazen met appelstroop en kletsenbrood +7.50

 

 

Al ons ijs komt van ijsboerderij “Luciano” te Lopik zonder chemische toevoegingen

2 gangen lunch menu € 28.50
3 gangen menu € 35.00
4 gangen menu € 42.50
6 Gangen verrassing “Hapjes” menu € 57.50