VOOR GERECHTEN

Kwartel rosé gebraden op een salade met Spaanse pata negra ham,
appel, wilof, chips van topinamboer en cranberry dressing

Kalfsstaartstuk rosé gebraden op een salade met krokant gebakken kalfstong, zonnebloempitten,
zoetzuur van gele biet en dragon mayonaise

Graved lax van gemarineerde zalm op een salade met zacht gegaarde poulpo,
witte koolsalade met walnoten en rode peper limoenmayonaise

Zwaardvis dun gesneden en gemarineerd in vierge olijfolie en limoen met rivierkreeften staartjes
citrus compôte en zoete puntpaprika coulis

Creuses de Normandie, ½ dozijn met limoen en frambozenazijn met sjalotjes +3.5

Kreeftencocktail van Canadese kreeft met de klassiek whiskysaus +7.5

Knolselderijsoep met een vleugje gele curry, bosui,
koriander, room en juliënne van gerookte bio kip

Pappardelle “al dente”gekookt met kokkels, vongoles, zeeuwse mosselen,
knoflook, bieslook, bosui, witte wijn en geschaafde overjarige boerenkaas

Portobello gepocheerd in groentenbouillon, gevuld met geitenkaas crème en
gegratineerd met honing, little gem sla, perencompôte en aceto balsamico dressing

 

HOOFD GERECHTEN

Confit de canard, in ganzenvet gegaarde Franse eendenpoot met stamppot van paksoi,
gekarameliseerde kastanjes, gepofte knoflook, schorseneer chips en rode wijnsaus

Runder entrecote van het grain fed rund, gestoofde spitskool, spekjes, gepofte zoete
Surinaamse aardappel met crème fraîche en szechuan pepersaus

Polderhoender uit de Flevopolder gebraden met in room gekookte zuurkool, aardappelpuree,
krokant spek en een saus van cevenne ui en rode wijn

Kalfslever rosé gebakken met krokante kalfszwezerik, crème van pastinaak, truffelaardappel,
rode bietjes en sherrysaus

Catch of the day de dagelijkse verse vis aanvoer met
bijpassende groenten garnituur en een passende saus van de chef

Snoekbaarsfilet gebakken in de roomboter met aardappel gratin, gegrilde tomaat, bospeen,
gestoofde mini paksoi en beurre-blanc saus met saffraan +5

Tajine met gestoofde aubergines, courgette, abrikozen, dadels, amandelen, yoghurt, koriander
en gestoomde cous-cous met grote rozijnen

DESSERT

Baba gedrenkt in bruine Jamaica rum met gegrilde ananas, mango compôte en kokosijs

Brownie met Malibu, gekarameliseerde banaan en bananenijs

Cheesecake met bastognekoek, gepocheerde conference peer, coulis en bourbon vanille roomijs

Panna cotta van mokka met gedroogde sinaasappel, sinaasappel mascarpone ijs en karamelsaus

Sorbet en boerenroomijs gecombineerd in diverse smaken met seizoen vers fruit en vruchtencoulis

Grand dessert een combinatie van 5 zoete lekkernijen
met verse vruchten sorbetijs en een passende saus +5.00

Kaas: 3 regionale kazen met kletsenbrood en appelstroop

Kaas: 6 keuzes van regionale en buitenlandse kazen met appelstroop en kletsenbrood +7.50

 

 

Al ons ijs komt van ijsboerderij “Luciano” te Lopik zonder chemische toevoegingen

2 gangen lunch menu € 28.50
3 gangen menu € 35.00
4 gangen menu € 42.50
6 Gangen verrassing “Hapjes” menu € 57.50