VOOR GERECHTEN

Kalfsmuis rosé gebraden met krokant gebakken kalfszwezerik
op een salade van bleekselderie appel en pecannoten en basilicum mayonaise

Wilde bosduif op het karkas rosé gebraden
met rode kool gekarameliseerde partjes kanzi appel en een Bourbon vanille saus

Steak tartaar hand gesneden met gepocheerd scharrelei augurk
sjalot peterselie kappertjes en een mayonaise van aceto balsamico

Mootje zalm warm gerookt met zalm tartaar gamba
in tempura en zoetzuur van venkel en rettich
met een yuzu dressing

Creuses de Normandie ½ dozijn 3 stuks gepocheerd met C
ava sabayon en 3 stuks met limoen en frambozenazijn met sjalotjes +3.5

Rilette van gestoomde makreel met geschroeide bleu
fin tonijn yoghurt hangop met komkommer
en dille dressing

Vissoep a la “JanZen” rijkelijk gevuld met rouille crostini en Gruyère kaas

Taglinieri pasta “al dente” gekookt met scheermessen vongoles
knoflook bosui peterselie beurre blanc en geschaafde Grana Padano

Naanbrood met kikkererwtenpuree mini maîskolf
trostomaat gedroogde zontomaat en Griekse tzaziki

 

HOOFD GERECHTEN

Procureur van het bio varken langzaam gegaard en daarna gegrild
met gebrande maïskolf aardappelrösti en een roze pepersaus

Kalfsstaartstuk rosé gebraden met paddenstoelen roomsaus in
combinatie met kalfsniertjes
in maderasaus gestoofde little gem en parelgort

Wilde eend uit de Bree polder rosé gebraden met gepofte pompoen opperdoezer ronde
gegrilde courgette en rode wijnsaus met een vleugje kaneel

Runder sukade langzaam gestoofd op oosterse wijze
met zomer groenten basmati rijst en een milde currysaus

Catch of the day de dagelijkse verse vis aanvoer
met bijpassende groenten garnituur en een passende saus van de chef

Reuze gamba’s gebakken met rode peper knoflook limoen zomerprei taugé en koriander
met glasnoedel en een kokossaus +7.5

Italiaanse burrata kaas licht verwarmd
met tomatenrisotto en een verse tomatensaus met basilicum

 

DESSERT

Wentelteefjes van Fries suikerbrood met
boerenjongens hangop en kaneelijs

Appelstrudel licht verwarmd met
Bourbon vanille saus en boeren vanille ijs

Panna cotta van witte chocolade
met gemarineerde mandarijn sinaasappel en mascarpone ijs

Tompouce van pure chocolade mousse
met mango compôte gekarameliseerde ananas en passievruchtenijs

Sorbet en boerenroomijs gecombineerd in diverse smaken
met seizoen vers fruit en vruchtencoulis

Grand dessert een combinatie van 5 zoete lekkernijen
met verse vruchten sorbetijs en een passende saus +5.00

Kaas: 3 regionale kazen met kletsenbrood en appelstroop

Kaas: 6 keuzes van regionale en buitenlandse kazen
met appelstroop en kletsenbrood +7.50

 

 

Al ons ijs komt van ijsboerderij “Luciano” te Lopik zonder chemische toevoegingen

2 gangen lunch menu € 28.50
3 gangen menu € 35.00
4 gangen menu € 42.50
6 Gangen verrassing “Hapjes” menu € 57.50